«Дніпровський Пан»

GPDPBG01
900,00
грн.
Купуйте та продавайте реальні компанії Дніпра, вчіть історію регіону в ігровому форматі і Ви ніколи не залишитесь байдужими до міста, вже після 10 хвилин гри у «Пана».

Особливості гри:

30 реальних компанії на полі гри, які можна купляти, обмінювати, будувати та продавати, серед яких Interpipe, Корпорація Біосфера, Comfy, ATB, TM "Ласунка".

Понад 100 Історичних та соціальних ігрових карток, котрі оповідатимуть Вам легенди про місто, з часів його заснування дотепер.

• Ігровими фігурками слугуватимуть історичні постаті з неповторними здібностями, роль яких Ви можете прийняти під час гри.

• Ручна робота відчувається при кожному дотику: дерев'яні вставки та зшитий з тканини мішечок, в якому зберігаються дерев'яні ігрові фігурки, масляні ароматизатори та засургучована у крафтовому конверті інструкція.

Важливо! Від початку повномасштабної війни гра комплектується у дерев'яну коробку з дерев'яним ігровим полем, а також містить уніфіковані ігрові жетони (курені) та ігрові купюри серії "Величний Пан".

При замовленні гри є можливість створити власні ігрові фігурки, органайзер та привітальний лист, для цього скористайтесь конструктором.
Made on
Tilda