«Франківський Пан 2»

GPIFBG04
1200,00
грн.
Сюжет гри розгортається на теренах міста, де гравці візьмуть на себе ролі визначних історичних або сучасних відомих постатей міста, отримають у своє розпорядження декілька працівників та впродовж 7-ми раундів будуть боротись за владу у місті, викуповуючи сучасні підприємства, виконуючі муніципальні контракти та банально - заробляючи гроші.

Мапа міста - це ізометрична проекція міста на якій проілюстровані як архітектурні пам'ятки Івано-Франківська так і сучасні підприємства на кшталт «blago developer» або «Pronto Pizza». Як і класичній грі, Ви будете купувати підприємства, проте на власний розсуд і на виібр, а не долею випадку.

Мета гри - на кінець 7-го раунду бути найбагтшим - в еквіваленті та на руках мати найбільшу кількість коштів серед інших гравців.

Особливості гри:

Понад 50 реальних компанії, які можна побудувати у своїй ігровій зоні.

Близько 150 ігрових карток, комбінації під час гри якіх додатуть азарту та зроблять кожен ігровий сеанс насправді - неповторним та несхожим на попередній.

• Повністю нова авторська ігрова механіка не схожа на попередні версії ігор.

• Продукт зроблено з якісних екоматеріалів. У комплекті йде вдосталь декоративних елементів, які роблять гру преміальним подарунком.

1 ігрова партія триває від 40 до 80 хвилин та кожна по-своєму унікальна за рахунок комбінацій ігрових карток під час гри.

• Можливість виконувати муніципальні контракти, застосовувати спеціальні бонуси свого персонажа та наймати нових працівників, щоб робити більше ходів за раунд - все залежатиме від вашої стратегії і тільки трішки від вашої вдачі.

Важливо! Від початку повномасштабної війни гра комплектується у дерев'яну коробку з дерев'яним ігровим полем. Є можливість замовити комплектацію з великим ігровим полем та полем для карток.

При замовленні гри є можливість створити власні ігрові фігурки, органайзер та привітальний лист, для цього скористайтесь конструктором.
Made on
Tilda