«Тернопільський Пан»

GPTEBG01
900,00
грн.
Станьте найуспішнішим підприємцем на теренах Тернопільщини шляхом придбання та розвитку сучасних бізнесів, паралельно вивчаючи історію міста на більш ніж 50-ти ігрових картках! Захоплюйте стратегічні вежі та орендуйте архітектурні пам'ятки, змагаючись за владу у регіоні.

«Тернопільський Пан» - абсолютно новий та цікавий формат вивчати історію та економіку сучасного міста. 5 реальних історичних постатей виконуватимуть роль ігрових фігурок.

Гра виконана з надзвичайно якісних матеріалів, на половину ручної роботи.

Особливості гри:

22 реальних компанії на полі гри, які можна купляти, обмінювати, будувати та продавати. (Молокія, Опілля, Viknar'off, ТВЦ «Атріум»)

Історичні картки, котрі оповідатимуть Вам легенди про місто, з часів його заснування по наш час.

• Унікальні «Картки Архітектури» дадуть Вам можливість на коло стати «власником» наприклад, Тернопільського Замку, отримавши особливі здібності.

• Ігровими фігурками слугуватимуть історичні постаті, які мали вплив на формування сучасного міста.

• Продукт зроблено з якісних екоматеріалів. У комплекті йде вдосталь декоративних елементів, які роблять гру преміальним подарунком.

Важливо! Від початку повномасштабної війни гра комплектується у дерев'яну коробку з дерев'яним ігровим полем, а також містить уніфіковані ігрові жетони (курені) та ігрові купюри серії "Величний Пан".

При замовленні гри є можливість створити власні ігрові фігурки, органайзер та привітальний лист, для цього скористайтесь конструктором.
Made on
Tilda