«Франківський Пан»

GPIFBG01
900,00
грн.
Купуйте та продавайте реальні компанії міста Івано-Франківська такі як Pasage Gartenberg чи Kabuki, вчіть історію регіону в ігровому форматі і Ви ніколи не залишитесь байдужими до міста, вже після 10 хвилин гри у «Пана».

Особливості гри:

36 реальних компанії на полі гри, які можна купляти, обмінювати, будувати та продавати (blago developer, M Group Development, НФК «Ураган», Bukovel).

Понад 140 Історичних та соціальних ігрових карток, котрі оповідатимуть Вам легенди про місто, з часів його заснування дотепер.

• Ігровими фігурками слугуватимуть місцеві персонажі з неповторними здібностями, роль яких Ви можете прийняти під час гри.

• Ручна робота відчувається при кожному дотику: дерев'яні вставки та зшитий з тканини мішечок, в якому зберігаються дерев'яні ігрові фігурки, масляні ароматизатори та засургучована у крафтовому конверті інструкція.

Важливо! Від початку повномасштабної війни гра комплектується у дерев'яну коробку з дерев'яним ігровим полем, а також містить уніфіковані ігрові жетони (курені) та ігрові купюри серії "Величний Пан".

Набір карток IF.info вилучено з гри з деяких технічних причин. На ігровій локації з відповідним лого згідно правил гравець отримає додаткових 50.000 з Казначейства.

При замовленні гри є можливість створити власні ігрові фігурки, органайзер та привітальний лист, для цього скористайтесь конструктором.

Кількість гравців: 2-8

Вік: Без вікових обмежень

Тривалість: 1-3 години

Мова: Українська

Комплектуючі: Ігрове поле, «Картки Випадків», «Картки Архітектури», «Картки Панств», «Панська Книга» (інструкція), 6 фігурок-історичних персонажів, 2 дерев’яних гральних кубики, лист подяки, фішки «Куреней»

Made on
Tilda