«Закарпатський Пан»

GPZKBG01
900,00
грн.
Місцевий діалект, реальні компанії та архітектура, що вбрала у собі найкраще з усіх міжнародних культур, що населяють область. 6 історичних персонажей та місцевих «героїв» області. Ваша мета - стати «Паном» або «Ґаздою» регіону, захопивши найбільшу кількість територіальних веж та придбавши найпотужніші підприємства області.

Особливості гри:

24 реальні компанії на полі гри, які можна купляти, обмінювати, розбудовувати та продавати. (готель «Ужгород», Дастор, Гостинний Двір Чарда)

Історичні картки, котрі оповідатимуть Вам легенди про область, з часів його заснування дотепер.

• Унікальні «Картки Архітектури» дадуть Вам можливість на коло стати «власником» Паланку чи Ужгородського Замку отримавши особливі здібності.

• Ігровими фігурками слугуватимуть історичні постаті, які мали вплив на формування сучасної Закарпатської області.

• Продукт зроблено з якісних екоматеріалів. У комплекті йде вдосталь декоративних елементів, які роблять гру преміальним подарунком.

Важливо! Від початку повномасштабної війни гра комплектується у дерев'яну коробку з дерев'яним ігровим полем, а також містить уніфіковані ігрові жетони (курені) та ігрові купюри серії "Величний Пан".

При замовленні гри є можливість створити власні ігрові фігурки, органайзер та привітальний лист, для цього скористайтесь конструктором.

Кількість гравців: 2-5

Вік: Без вікових обмежень

Тривалість: 1-3 години

Мова: Українська, Англійська

Комплектуючі: Ігрове поле, «Картки Випадків», «Картки Архітектури», «Картки Панств», «Панська Книга» (інструкція), 6 фігурок-історичних персонажів, 2 дерев’яних гральних кубики, лист подяки, фішки «Веж»

Made on
Tilda